ΠΡΟΦΙΛ

Ο νους πίσω από το Audits.gr είναι ο Antonis Stroumpoulis, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ΜΒΑ, με σημαντική εμπειρία στον τομέα της βιομηχανικής μηχανικής, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της ενεργειακής αποδοτικότητας. Έχει εργαστεί σε πολλά, υψηλής αξίας, έργα τόσο για ελληνικές όσο και για ξένες εταιρείες.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε την ευκαιρία να αποκτήσει εμπειρία με μια σειρά από ενεργειακά και βιομηχανικά έργα, μέσω διάφορων θέσεων: ως βοηθός μηχανικός, μηχανικός σχεδιασμού, τεχνικός προϊστάμενος, υπεύθυνος προϊόντων και τελευταία ως αρχιμηχανικός, σε ιδιαίτερα απαιτητικούς ρόλους.

Το Σεπτέμβριο του 2011 αποφάσισε να εγκατασταθεί το Ηνωμένο Βασίλειο με επίκεντρο τον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ειδικότερα των φωτοβολταϊκών. Συμμετείχε επίσης σε έργα έξυπνων και ενεργειακά αποδοτικών κτιρίων.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα, εξερευνώντας νέες ευκαιρίες, παρέχοντας λύσεις σε ηλεκτρολογικά έργα, καθώς και σε έργα ενέργειας και αυτοματισμού.

Το Μάιο του 2015 ξεκίνησε να εργάζεται για ένα πολυεθνικό ηγέτη της αγοράς, στον τομέα των ηλεκτρολογικών προϊόντων και της διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας. Οι ευθύνες του περιλάμβαναν εκτεταμένες δεξιότητες μηχανικού, πωλήσεων αλλά και μάρκετινγκ.

Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σε ενεργειακούς ελέγχους για μεγάλες (μη-ΜΜΕ) επιχειρήσεις καθώς και για ηλεκτρολογικές μελέτες.

Το Audits.gr αντιπροσωπεύει το πάθος του για τα Πράσινα Κτίρια και τον τρόπο με τον οποίο η Πιστοποίηση EDGE μπορεί να οδηγήσει το δρόμο στην μετάβαση αυτή.

EDGE CERTIFIED AUDITOR mid